Asiakkaamme

Asiakkaamme

Mikä yhdistää asiakkaitamme? Kaikki ovat huippuja! Toimimme sujuvasti niin isojen kuin pientenkin asiakkaiden kanssa olivatpa he sitten missä päin Suomea tahansa. Toimistomme sijaitsevat Joensuussa ja Helsingissä.

Tältä sivulta löydät kokoelman asiakasprojekteistamme.

CASE

Laatukarjalan brändiuudistus

Uudistimme joensuulaisen remonttiliikkeen brändiä. Keskeisin osa työtä oli brändiworkshop, jossa kiteytimme Laatukarjalan asiakaslupausta ja tärkeimmät kohderyhmät. Brändityön pohjalta rakennettiin visuaalista ilmettä ja uudistettiin nettisivut.

“Brändiworkshop oli tehokas tapa pureutua yrityksemme sisimpään ja luoda sen pohjalta aidot, rehelliset ja toimivat kehykset yrityksemme markkinointiviestinnälle. Luotoluodon kanssa on ollut innostavaa ja tuloksekasta toimia jokaisessa vaiheessa!“ – Eero Mutanen

CASE

Hakusanamainonta

Saimme tehtäväksemme parantaa erään asiakkaan hakusanamainontaa, jossa tulokset olivat valmiiksi hyviä. Huolellisella optimoinnilla ja kehitykselle luvut parantuivat huomattavasti.

Lue lisää blogistamme.

CASE

Brändivideo

Kaikki suomalaiset tuntevat Nordqvistin teet kuten Keisarin morsiamen ja Tiikerin päiväunet. Mutta kuinka moni tietää, että kyseessä on 40-vuotias suomalainen perheyritys? Tätä brändihaastetta lähdimme ratkomaan ja toteutimme Nordqvistille brändivideon, jossa kerrotaan heidän tarinansa 70-luvulta tähän päivään.

“Huikeaa jälkeä ja helppoa työskentelyä!” – Riku Nordqvist

CASE

Kaaren kokonaisvaltainen markkinointi

Kaarelle olemme olleet pitkäaikainen markkinointikumppani. Olemme tehneet heille sisältöjä niin sosiaaliseen mediaan kuin televisioonkin. Tässä ensimmäinen tv-spottimme, jossa esiteltiin eräkäyttöön sopivaa Loimu-sytytintä. Toteutumme Kaarelle myös kokonaisvaltaisen brändi-ilmeen ja verkkosivut. Katso: https://kaarilighters.com/

CASE

Elisa Viihde Sport -teaserit

Tuotimme Elisa Viihde Sportille teaserit Korisliigan ja Mestiksen kausista 2018-2019.

CASE

Maata Näkyvissä -aftermoviet

Vuodesta 2013 asti Janne tiimeineen on tehnyt Maata Näkyvissä -festareista toinen toistaan hienompia koostevideoita. Erityistä näissä on se, että video kuvataan ja editoidaan valmiiksi jo tapahtuman aikana – valmis video esitetään viikonlopputapahtuman sunnuntai-iltapäivänä, eli koko projektin toteuttamiseen on aikaa vajaat 48 tuntia. Tämän ketterämpi tekeminen ei taida enää olla inhimillisesti mahdollista 🙂

CASE

Pääsiäinen rinteessä?

Kolin rinteet halusivat kertoa mieleenpainuvasti rinteiden olevan auki vielä pääsiäisenä, vaikka kesä on jo ovella. Me pyysimme pääsiäispupun hätiin.

CASE

Meitan valmennusvideot

Toteutuimme valmennusvideoita esimiesten käyttöön. Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – on monipuolinen ja luotettu IT:n ja taloushallinnon kumppani, joka haluaa panostaa tekijöidensä osaamiseen. Valmennusvideot ovat toimiva ratkaisu ison organisaation koulutustarpeisiin.

“Luotoluodolla on erinomainen kyky tehdä visuaalisesti näyttävää ja laadukasta videotuotantoa. Perinteisesti konsultointi- ja valmennusbisnes on vaikeasti skaalattavissa, mutta laadukkaiden videotuotantojen avulla osaamisesta tulee skaalattavaa!” – Joshua M.

CASE

Salibandyliitto halusi markkinoida uutta SunSäbä -konseptiaan. Me toteutimme kuvaukset kevyesti ja kustannustehokkaasti, lopputuloksena tyylikäs video.

Meidän kanssa on helppo lähteä liikkeelle.

Kerro tarpeesi, niin ehdotamme sinulle luovaa ja kustannustehokasta ratkaisua.

Ota yhteyttä