Asiakkaamme

Vaikka olemme vasta parin vuoden ikäinen toimisto, olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo useiden kotimaisten huippubrändien kanssa. Tässä muutamia töitämme ensimmäisen vuoden varrelta.

CASE

Elisa Viihde Sport -teaserit

Tuotimme Elisa Viihde Sportille teaserit Korisliigan ja Mestiksen kausista 2018-2019.

CASE

Hot&Cold

Nordqvistin uudet Hot&Cold teet kaipasivat somemainoksia, joten teimme nopeana tuotantona tyylikkäät mainokset pakkauksille.

CASE

Maata Näkyvissä -aftermoviet

Vuodesta 2013 asti Janne tiimeineen on tehnyt Maata Näkyvissä -festareista toinen toistaan hienompia koostevideoita. Erityistä näissä on se, että video kuvataan ja editoidaan valmiiksi jo tapahtuman aikana – valmis video esitetään viikonlopputapahtuman sunnuntai-iltapäivänä, eli koko projektin toteuttamiseen on aikaa vajaat 48 tuntia. Tämän ketterämpi tekeminen ei taida enää olla inhimillisesti mahdollista 🙂

CASE

Brändivideo

Kaikki suomalaiset tuntevat Nordqvistin teet kuten Keisarin morsiamen ja Tiikerin päiväunet. Mutta kuinka moni tietää, että kyseessä on 40-vuotias suomalainen perheyritys? Tätä brändihaastetta lähdimme ratkomaan ja toteutimme Nordqvistille brändivideon, jossa kerrotaan heidän tarinansa 70-luvulta tähän päivään.

CASE

Pääsiäinen rinteessä?

Kolin rinteet halusivat kertoa mieleenpainuvasti rinteiden olevan auki vielä pääsiäisenä, vaikka kesä on jo ovella. Me pyysimme pääsiäispupun hätiin.

CASE

Kaari Plasmasytytin

Kaari Plasmasytyttimet on yksi ensimmäisiä asiakkaitamme. Olemme tehneet heille sisältöjä niin sosiaaliseen mediaan kuin televisioonkin. Tässä ensimmäinen tv-spottimme, jossa esiteltiin eräkäyttöön sopivaa Loimu-sytytintä.

CASE

Eurooppafoorumi 2018

Kuvasimme Turussa järjestetystä Eurooppafoorumista aftermovien seuraavien vuosien tapahtumien markkinointia varten.

CASE

Kaari – Soihtukampanja 2019

Kaari Plasmasytyttimelle keväällä 2019 tehty kampanja, joka pyöri niin telkkarissa kuin Facessa, Instassa, Youtubessa ja Google Displayssa. Ohessa tv-spotista tehdyt Instagram Stories -versiot.

CASE

Salibandyliitto halusi markkinoida uutta SunSäbä -konseptiaan. Me toteutimme kuvaukset kevyesti ja kustannustehokkaasti, lopputuloksena tyylikäs video.

CASE

Somevideoita

Olemme tehneet myös Nordqvistin kanssa useita somevideoita. Tässä pari niistä: Luonnon tee ja Feel Good -tuotteiden mainokset.

Meidän kanssa on helppo lähteä liikkeelle.

Kerro tarpeesi, niin ehdotamme sinulle luovaa ja kustannustehokasta ratkaisua.

Ota yhteyttä