Oletko miettinyt videota yrityksellesi, mutta et halua käyttää aikaasi tai rahaasi isoon videotuotantoon?

Meillä on nyt helppo ja edullinen vaihtoehto: tonnin video päivässä tuotettuna!

Kyllä, kuulit oikein! Kokeilemme uudenlaista tapaa tuottaa videoita nopeasti. Video kuvataan ja leikataan jopa yhden päivän aikana asiakkaan toimitiloissa, jolloin säästämme molempien aikaa ja rahaa. Saat samantien julkaisuvalmiin videon vaikkapa Facebook- tai Youtube-käyttöön.

Suoraviivainen prosessi

Ennen kuvauspäivää pidämme puhelinpalaverin asiakkaan kanssa, jonka pohjalta asiakas tekee käsikirjoituksen videota varten. Me mietimme rajat videon sisällölle, jotta idea on toteutuskelpoinen yhden päivän tuotantona. Asiakkaan tehtävänä on idean lisäksi päättää kuvauspaikka (esim. toimitilat) ja valmistella ne kuntoon kuvauksia varten sekä järjestää videolla tarvittavat henkilöt ja rekvisiitta käyttöömme.

Saavumme kuvauksiin 1-2 hengen tiimillä ja kuvaus kestää 1-3h. Kuvauksen jälkeen editoimme videon jopa paikan päällä tai vuorokauden kuluessa. Asiakas voi jatkaa omia töitään ja kommentoida videota viimeistelyvaiheessa. Päivän päätteksi video on julkaisuvalmis.

Tuotantoon menee maksimissaaan vuorokauden verran, eli saat videon julkaistavaksi heti kuvauksia seuraavana päivänä.

Kevyt ja nopea tuotanto asettaa toki omat haasteensa ja rajoitteensa, mutta kokemuksemme mukaan yksinkertaisestikin tehty video voi olla todella tehokas markkinoinnin väline. Laadun puolesta teemme nopeasti erittäin hyvää jälkeä – kalustomme on optimoitu kevyeen elokuvamaiseen 4K-tuotantoon.

Valmistaudu yllättymään, kuinka hienoa jälkeä teemme pienelläkin budjetilla ja tiukalla aikataululla.

Kustannustehokas lopputulos

Lopullinen video on 30-60s pituinen, mikä on sopivin pituus somekäyttöön. Video voidaan optimoida tietylle alustalle, esimerkiksi Facebookiin neliömuotoisena tai Youtubeen elokuvamaisella 2.35:1 -kuvasuhteelle. Tonnin video päivässä -konsepti sisältää yhden version. Jos haluat useampia, voit tilata niitä lisämaksusta.

Hinta kaikelle tälle on vain 1000€ + alv pääkaupunkiseudulla tai Joensuussa. Muualla lisätään hintaan matkakulut. Kysy myös rohkeasti tarjousta! Lisäpalveluna voimme hoitaa myös videon levittämisen eri kanavissa, tehdä useita eri versioita eri medioihin optimoituna, tuottaa uniikin musiikin, kuvata ilmakuvaa, tekstittää videon tai äänittää spiikit.

Toki teemme myös isompia tuotantoja, joissa suunnittelua myöten tehdään hiotumpi video. Jos tonnin video ei riitä tarpeisiisi, ota yhteyttä ja mietitään sinulle riittävän laajuinen tuotanto.

Kysy lisää Jannelta!

Janne Eerola
050 303 1470
janne@luotoluoto.fi

Voit laittaa myös viestiä yhteydenottolomakkeemme kautta:

Ota yhteyttä
Esimerkkejä nopeista tuotannoista

Tässä vielä muutama esimerkki, millaista jälkeä nopeallakin tuotannolla saadaan aikaan: