Strategia

Meidän näkemyksemme markkinoinnista on kokonaisvaltainen, jossa perusta kaikelle markkinointiviestinnälle on laadukas brändi ja toimiva strategia.

Yrityksesi tai organisaatiosi identiteetti määrittää suunnan markkinointiratkaisuillesi. Vahva perusta puhutteleville markkinointiteoille on selkeä missio, innostava visio ja uskottavat arvot.

Strategia ja brändi voidaan luoda tai kehittää joko in-house tai yhdessä markkinointikumppanin kanssa. Kumppanin apu voi olla pieni hinta siitä saataviin hyötyihin. Markkinointistrategia asettaa tavoitteet ja suuntaviivat resurssien tehokkaalle käytölle.

Hintahaarukka kertoo, minkä kokoinen budjetti projektiin yleensä kannattaa varata. Tarkemmat hinnat luonnollisesti selviää kertomalla haasteesi. Ota rohkeasti yhdessä ja katsotaan olemmeko oikea kumppani teidän markkinointiviestinnän haasteissa.

Brändiworkshop

Miten kiteyttäisit brändisi ydinsanoman? Jos vastaus ei tule apteekin hyllyltä, tätä voimme yhdessä pohtia kevyessä brändiworkshopissa. Tämän mielekkäämpää ei konsultoinnin ja sparrailun ostaminen ole – rajattu määrä aikaa ja konkreettinen lopputulos. Brändiworkshopissa käydään yhdessä läpi laadukkaan brändin kulmakivet. Lopputuloksena sisältö kootaan brändikanvakseen, jossa brändin olennaisimmat elementit on määritelty yhdelle julisteelle. Lue lisää.

2000€

Case: Laatukarjala

Linkki asiakkaat sivulle

 

Markkinointistrategia

Tarjoamme workshopia markkinointistrategian luomiseksi. Määrittelemme toimivaksi havaitun mallin mukaisesti yrityksenne markkinointistrategian ja suunnitelman. Kartoitamme markkinointinne nykytilan, määrittelemme sille tavoitteet, kohderyhmät, kanavat, teemme sisältösuunnitelman ja lopuksi pohdimme miten voitte viedä asioita käytäntöön.

2000€

Kuvituskuva

Koulutukset

Kaipaatko osaamisesi päivittämistä tietyn markkinoinnin tai viestinnän osa-alueen osalta? Toteutamme erilaisia markkinoinnin koulutuksia liittyen esimerkiksi digimarkkinointiin tai sisällöntuotantoon.

300-2000€

Case: FixU

Linkki asiakkaat sivulle

Valmennukset

Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa monipuolisia markkinoinnin, myynnin ja johtajuuden valmennuskokonaisuuksia. Haluatko kehittää henkilökuntasi osaamistasi tai itsesi osaamista? Räätälöimme sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden joka vie liiketoimintasi uudelle tasolle. Toteutamme valmennuksia livenä, videosisältöjen avulla ja streamina.

500-8000€

Case: Meita

Linkki asiakkaat sivulle

Kysy lisää strategiasta, autamme mielellämme!

Kysy lisää

Mitja Piipponen
0504165400
mitja@luotoluoto.fi