Näkemyksemme toimivasta markkinoinnista

Lorem ipsum.

Perusteet kuntoon

Brändin ydin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Projektiin menee maksimissaaan yhden työpäivän verran eli noin 8 tuntia.

Kevyt ja nopea tuotanto asettaa toki omat haasteensa ja rajoitteensa, mutta kokemuksemme mukaan yksinkertaisestikin tehty video voi olla todella tehokas markkinoinnin väline. Laadun puolesta teemme nopeastikin erittäin hyvää jälkeä – kalustomme on optimoitu kevyeen elokuvamaiseen 4K-tuotantoon.

Valmistaudu yllättymään, kuinka hienoa jälkeä teemme pienelläkin budjetilla ja tiukalla aikataululla.

Kustannustehokas lopputulos

Lopullinen video on 30-60s pituinen, mikä on sopivin pituus somekäyttöön. Video voidaan optimoida tietylle alustalle, esimerkiksi Facebookiin neliömuotoisena tai Youtubeen elokuvamaisella 2.35:1 -kuvasuhteelle.

Hinta kaikelle tälle on vain 1000€ + alv pääkaupunkiseudulla. Muualla lisätään hintaan matkakulut. Kysy myös rohkeasti tarjousta!

Lisäpalveluna voimme hoitaa myös videon levittämisen eri kanavissa, tehdä useita eri versioita eri medioihin optimoituna, tuottaa uniikin musiikin, kuvata ilmakuvaa, tekstittää videon tai äänittää spiikit.

Toki teemme myös isompia tuotantoja, joissa suunnittelua myöten tehdään hiotumpi video. Jos tonnin video ei riitä tarpeisiisi, ota yhteyttä ja mietitään sinulle riittävän laajuinen tuotanto.

Esimerkkejä