Moni asia johti tähän, mutta kolme tärkeintä syytä on helppo kertoa.

Meillä on annettavaa

Olemme toimineet tahoillamme freelancereina ja erilaisissa markkinoinnin töissä. Osaaminen ja ymmärrys ovat matkan varrella kasvaneet ja johtaneet siihen, että uskomme meillä olevan annettavaa näinkin kilpaillulla alalla.

Haluamme myös tehdä asioita uudenlaisella tavalla. Vahvuutemme on yhdistelmä erilaisia osaamisalueita, kuten videotuotantoa, somemarkkinointia ja konsultointia. Monipuolisuutemme olemme muotoilleet helpoiksi palvelukonsepteiksi: voit esimerkiksi ulkoistaa meille jonkin somekanavasi kiinteällä kuukausihinnoittelulla. Otamme myös mielellämme isompaa roolia brändisi pitkäjänteisessä kehittämisessä.

Työt teemme itäsuomalaisella rehellisyydellä, suoraviivaisesti ja maanläheisesti. Meidän kanssamme on helppo asioida.

Pitkällä tähtäimellä visionamme on olla edelläkävijöitä. Emme halua vain tehdä laadukasta sisältöä, vaan luoda merkitystä ihmisten elämään.

Tämä on unelmatyö

Meistä on yksinkertaisesti kivaa tehdä tätä. Videoiden tuottaminen, brändien kehittäminen, visuaalisten ilmeiden luominen, tekstin tuottaminen, somevaikuttaminen, brändin kirkastaminen ja muu vastaava on niin mielenkiintoista, että tekisimme sitä vaikka palkatta.

Mikä siis parempaa, kuin luoda itselleen työ siitä, mistä voi olla päivittäin innoissaan? Toivottavasti sinäkin teet niin!

Lähdimme tekemään tätä siksi, että haluamme tehdä töitä hyvällä porukalla. Tunnemme toisemme hyvin vuosien ajalta ja olemme jo tehneet satunnaisesti projekteja yhdessä. Ajatuksena on myös työllistää mahdollisimman monta ystäväämme freelancereina ja tulevaisuudessa palkata heitä tiimiimme täysipäiväisesti.

Tai kuten on tapana sanoa: “Siistiä, kerätään hyvä porukka!”

Uskomme merkityksellisyyteen

Kuluttajien odotukset ovat muuttuneet brändejä ja organisaatioita kohtaan. Palvelun tai tuotteen luoman arvon lisäksi – tai jopa sen sijaan – kuluttajat odottavat brändeiltä ja yrityksiltä jotain enemmän: merkityksellisyyttä.

Pelkkä sisältö, mainos tai markkinointikampanja ei enää riitä. Tarvitaan merkityksellistä sisältöä. Uskomme sen tuottamisen olevan luovan kumppanin tärkeimpiä tehtäviä, ja sitä haluamme toteuttaa kanssasi.

Jokainen brändi on merkityksellinen. Mikäli sinusta tuntuu, että brändisi ydin on kateissa, kaivetaan se yhdessä esiin ja tuodaan se myös asiakkaidesi nähtäville.  Takaamme, että sinäkin inspiroidut nähtyäsi brändisi merkityksen uudella tavalla!

Vaikka olemme vasta alussa, haluamme olla Suomen inspiroivin luova toimisto.

Ollaan yhteyksissä!

-Janne, Mitja, Teemu ja Heli-