Asiakkaamme

Vaikka olemme vasta reilun vuoden ikäinen toimisto, olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo useiden kotimaisten huippubrändien kanssa. Olemme ylpeitä jokaisesta asiakkaastamme, joten tässä pienet kehut muutamasta. Toki myös case-esimerkkejä siitä, mikä meidän roolimme heidän tarinassaan on ollut.

Kaari Lighters

Kaari Plasmasytyttimet ovat moderni tapa luoda tulta. Sytkärit eivät sammu tuulessa, ne voi ladata USB:llä ja malleja löytyy moneen käyttöön. Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä Kaaren markkinoinnissa erityisesti videoiden osalta, mutta myös instagram, digimarkkinointi ja osa valokuvista on käsialaamme. Kaaren kanssa sisältöjä on tehty niin somekanaviin kuin TV-mainontaankin.

CASE: TV-mainos 2018

Teimme tv-spotin TV5 ja Kutonen -kanaville. Spotti kuvattiin Lapissa hyvien maisemien takia ja näyttelijä oli mitä mainioin.

Lue lisää

Elisa Viihde Sport

Elisa Viihde Sport tarjoaa monipuolisen kattauksen kotimaista ja kansainvälistä urheilua. Olemme auttaneet palvelun urheilupuolen markkinoinnissa tuottamalla mainoksia Korisliigasta ja Mestiksestä sekä editoimalla uuden kanavatrailerin.

CASE: Korisliiga & Mestis

Teimme mainokset Korisliigasta ja Mestiksestä. Materiaali kuvattiin finaaliotteluista, joista tehtiin elokuvamainen teaser seuraavan kauden markkinointiin.

Lue lisää

Nordqvist

Nordqvistin tee on tuttua lähes kaikille suomalaisille, mutta kuinka moni tietää, että kyseessä on suomalainen perheyritys? Tätä brändihaastetta olemme lähteneet ratkomaan yhdessä Nordqvistin kanssa visuaalisten tuotantojen avulla. Brändivideo, mainokset joissa esitellään suomalaista luontoa jne.

CASE: Feel Good -tee

Autoimme lanseeraamaan uudet lifestyle-henkiset Feel Good -teet.

Teimme mainosvideot ja otimme valokuvia.

Muita asiakkaitamme

Meidän kanssa on helppo lähteä liikkeelle.

Kerro tarpeesi, niin ehdotamme sinulle luovaa ja kustannustehokasta ratkaisua.

Ota yhteyttä

Tervetuloa mukaan hienoon joukkoon.

Ota yhteyttä

Janne Eerola

050 303 1470
janne@luotoluoto.fi

Mitja Piipponen

050 416 5400
mitja@luotoluoto.fi