Digimarkkinointi

Hyvästä sisällöstä ei ole hyötyä, ellei sitä kerro potentiaalisille asiakkaille. Toteutamme tuloksellista digimarkkinointia. Digitaalinen markkinointi sopii yritykselle, joka haluaa luoda uutta kysyntää ja kääntää kysynnän asiakkaiksi.

Erityisesti Facebook, Googlen hakusanamainonta (SEM) ja uutena Suomeen rantautunut Google Shopping ovat vahvuuksiamme.

Tee brändisi näkyväksi.

Hakusanamainonta

Googlen hakusanamainonta tuo maksavat asiakkaat nettisivuillesi. Hakusanamainonnan avulla maksat vain todennetusta liikenteestä verkkosivuillesi.

400€/kk

Katso tuloksia

Google Shopping

Olemme Googlen uuden Shopping-mainosmuodon edelläkävijöitä. Shopping oikein käytettynä tuo hyvin konversioita.

400€/kk

Ota käyttöön

Facebook

Facebook on loistava kanava bränditunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamiseen. Facebookin avulla tavoitat suurimman osan suomalaisista.

500€/kk

Case: Maaseutu

Linkki asiakkaat sivulle

Koulutukset

Digimarkkinoinnin tekeminen ei ole kovin vaikeaa. Etenkin pienellä budjetilla sitä kannattaa tehdä itse. Tarjoamme koulutuksia, jolla saavutat tuloksia itse digimarkkinoinnin keinoin.

300-1000€

LinkedIn

LinkedIn on erinomainen markkinointikanava etenkin B2B-markkinoinnissa ja rekrymarkkinoinnissa.

400€/kk

Google Display

Display-mainonta näkyy eri sivuistoilla yleensä bannereina, ja myös teksti- ja videomainospaikkoja on saatavilla. Display-mainonnalla saavutetaan edullisesti laajaa näkyvyyttä.

400€/kk

Youtube

Jos sinulla on erinomainen videosisältö, Youtube on oikea kanava sen levittämiseen. Youtubessa herätät tunteen videomainnonnan keinoin.

400€/kk

Instagram

Instagram-mainonta on tehokasta, kun se tehdään kanavan ehdoilla. Visuaalisuus ja omien kohderyhmien tuntemus on tärkeää tulokselliseen Instgram-mainontaan.

400€/kk

Tarvitsetko useamman kanavan? Tarjoamme toki sitä edullisempaa kokonaishintaa, mitä useampaa kanavaa saamme sinulle tehdä.

Missä kanavissa sinun kannattaisi näkyä?

Pyydä ilmainen konsultointi.

Kysy lisää

Mitja Piipponen
0504165400
mitja@luotoluoto.fi

Teemu Meriläinen
0505933348
teemu@luotoluoto.fi